bremseklods fra Sure-Grip

55,00 kr.

Farver

Grøn, Hvid, Orange, Pink, Lilla, Rød, Blå, Sort, Gul

bremseklods fra Sure-Grip

bremseklods fra Sure-Grip der passer til Supreme rollers Turbo 33 rulleskøjten.
– Bremseklodsen fås i følgende farver; lilla, blå, rød, hvid, pink, orange, gul, sort og grøn
Om supreme

VORES HISTORIER
Skøjteløb har været med os siden barndommen. På rulleskøjter og skateboards hang vi altid ud og lavede tricks i byen og rullede bare fra A til B, hvor end vi gik. Vi er måske blevet voksne nu, men vi husker stadig det sjove, vi havde, og vil gerne give det videre til de næste generationer.

Siden vi begyndte at distribuere vores første produkt i 2005, de nu klassiske Supreme Turbo 33 quad rulleskøjter, tidligere kendt som Bauer, er vi vokset til at være en af ​​favoritdistributørerne af de mest populære mærker i Europa og Storbritannien.

VORES TILGANG
Hver dag stræber vi efter at finde nye spændende skateprodukter sideløbende med vores egen produktion af rulleskøjter og sikkerhedsudstyr. Vi ønsker den lavest mulige pris for vores forhandlere (SMARTSK8), men ikke for enhver pris. Vi udpeger de bedste og mest ansvarlige ledere for at sikre, at alle i salgskæden bliver behandlet ordentligt.

Brugere på min hjemmeside kan få lagt cookies på deres computer, der gør det muligt at hjælpe mig med at give en bedre service. Det kan eksempelvis hjælpe mig med at forbedre min hjemmeside eller ved at skræddersy budskaber/reklamer for bedre at modsvare brugernes interesse og præferencer.