Cappuccino tåstød

160,00 kr. Inkl. moms

Vægt 250 kg
Størrelse 13 × 6 × 6 cm

Tilgængelig på restordre

Tilgængelig på restordre

CAPPUCCINO TÅSTØD – TIL DOBBELT- OG TRIPPELROTATIONSSPRING

Cappuccino tåstød er designet til udførelse af dobbelt- og tripel spring og er et alternativ til ambra tåstød.

Egenskaber

 • Fremstillet udelukkende af naturlig gummi: Cappuccino tåstød er lavet udelukkende af naturlig gummi og har optimale niveauer af elasticitet.
 • Blødere sammensætning for bedre greb: Den blødere sammensætning sammenlignet med Ambra tåstød tillader en lidt bedre greb.
 • Unik sammensætning for bedre udførelse af tå-assisterede spring: Den unikke sammensætning muliggør udførelsen af tå-assisterede spring ved at opnå en større skub og højde samt en høj holdbarhed.

Bemærk: Roll Line© tåstøds har en metal gevind. Kontroller kompatibiliteten med andre mærker.

Teknisk Tabel

Farve Slidstyrke Greb Elasticitet Dimension
Grå/Pink **** ** ** 50mm
Hvid **** *** *** 50mm
Cappuccino ** **** **** 50mm
Ambra *** *** ***** 50mm
Sort **** **** **** 50mm
Baby ***** *** **** 50mm
Mini Stopper **** ***** ***** 50mm

Justering

 • Højdejustering af tåstød: Brug en 5mm unbrakonøgle til at løsne skruen på tåstødet. Smartsk8 anbefalede at de bagerste hjuls afstand fra jorden er 28 mm.
 • Undgå lav tåstød-position: For at undgå uønskede skader skal du undgå tåstød-positioner, der er for lav i forhold til rulleskøjteoverfladen. Sørg for IKKE at skrue metal gevindet på tåstød længere ned end låseskruen.

Kontrol og Vedligeholdelse

 • Det anbefales at kontrollere udstyrets tilstand ved hver brug.
  • Kontroller, at tåstød skruen er korrekt strammet, og at tåstødet ikke roterer.
  • Tjek tilstedeværelsen af fedt på tåstød gevindet for at garantere en tæt forsegling.
  • Undgå at stramme tåstød skruen med overdreven kraft for at undgå at beskadige gevindet.

Periodisk Udskiftning

 • Det anbefales at udskifte tåstød, når det er nødvendigt for at garantere optimal ydeevne. Brug det følgende billede som vejledning til det MAKSIMALE tilladte niveau af slid på tåstød’en. Overdreven brug af tåstød kan resultere i, at metaldele udsættes, hvilket kan være farligt og skade sarte overflader (f.eks. hårdttræ, parket).

new_brake_vs_used_brake-01

 

Lidt om Roll-line

Roll-Line er en italiensk producent af rulleskøjter og skateudstyr. Grundlagt i 1999, har virksomheden vundet anerkendelse for sine innovative teknologier. Roll-Line-produkter er blevet foretrukket af mange verdensklasseskatere og har været brugt i OL. Virksomheden har et bredt udvalg af produkter, herunder rulleskøjter, hjul og kuglelejer. Deres avancerede design og kvalitet har gjort dem populære inden for kunstrulleskøjteløb, rulleskøjtehockey, rollerderby og rulleskøjteløb. Roll-Line fortsætter med at være et førende brand inden for rulleskøjteindustrien og leverer produkter af højeste standard til skatere over hele verden.

Hos Smartsk8.dk kan du købe alt udstyr som Roll-line produktserer. Hvis det ikke er på siden, kan Jeg skaffe det hjem.

Denne tekst er lavet med IA. Den er læst og redigeret af Thomas Nørgaard

Brugere på min hjemmeside kan få lagt cookies på deres computer, der gør det muligt at hjælpe mig med at give en bedre service. Det kan eksempelvis hjælpe mig med at forbedre min hjemmeside eller ved at skræddersy budskaber/reklamer for bedre at modsvare brugernes interesse og præferencer.