Tilbud

Leggings

Original price was: 90,00 kr..Current price is: 60,00 kr.. Inkl. moms

Varebeskrivelse:

Materiale:

  • 88% polyamid
  • 12% elasten

 

Pridance størrelser

4-6 År, 6-8 År, 8-10 År, 10-12 År, 12-14 År, S, M, L, XL

Pridance Farve

, ,

Leggings fra det Italienske mærke Pridance.

Vores historie – din fremtid!!!

Pridance ser det som en fjer i hatten at være en over 50 år gammel familievirksomhed. Tre generationer har været med til at skabe, hvad Pridance er i dag: Et af verdens førende firmaer indenfor dans og skøjte beklædning. Fra Pridance kommer Leggings.

Verden har ændre sig meget i løbet af de sidste 50 år, det ses tydeligt indenfor; mode, stilarter, materialer, produkter, procedurer mv. Generationerne er også skiftet, hvad bedstefar ville, er ikke helt det samme som barnebarnet. Alligevel går der en rød tråd igennem hele Pridances historie. Dog er det sikkert, hvad der i går var en sikkerhed, er i dag forældet.

Vi har altid set ind i fremtiden for at forudsige modetendenser. Dette har været muligt takket være vores stærke og vedholdende dedikation til forskning, der benytter sig af vores værdifulde samarbejde med professionelle atleter.

Med det i ånden skabte vi mærket ’Pridance’, fordi vi ville innovere i traditionernes navn. Selvom dette er en selvmodsigelse, har det medført produkter af højeste kvalitet, med stort udvalg og overkommelige priser.

Vores fortid er mission for vore nutiden og fremtiden.

PridanceStøvler

Brugere på min hjemmeside kan få lagt cookies på deres computer, der gør det muligt at hjælpe mig med at give en bedre service. Det kan eksempelvis hjælpe mig med at forbedre min hjemmeside eller ved at skræddersy budskaber/reklamer for bedre at modsvare brugernes interesse og præferencer.