PIANO

5.200,00 kr.

Farver

Hvid, Sort

Størrelser

225, 230, 235, 240, 245, 250, 255, 260, 265, 270, 275, 280, 285, 290, 295, 300, 305, 310

Brede

B, C, D

Tilgængelig på restordre

TIL SKØJTELØBEREN, DER IKKE KENDER GRÆNSER.

Piano verdens mest avancerede støvle. Piano er mere end bare en støvle. Piano er mere end de bedste materialer og den nyeste teknologi. Træd “ned” i fremtiden.

MERE END EN FØLELSE.

Edea Anti-Shock giver dig det ultimative i fornemmelse. Negative energier absorberes, hvilket giver dig en bedre platform. Den sikrer hurtigere overgange og afsæt. Den sparede energi betyder, at du kan træne længere og hårdere. Føl mere og udtryk dig selv.

VÆR HURTIGERE, NÅ HØJERE.

Innovation betyder hastighed, lufttid og følelse. Den unikke skal og tyndere sål forbedrer kraftoverførslen, forkorter reaktionstiden og øger kontrollen. Et lavere tyngdepunkt øger stabiliteten. Føl kraften, skøjte på kanten.

FORMET TIL PRÆSTATION.

Præstation uden smerte. Den anatomiske struktur arbejder sammen med din krop. Den ergonomiske hælkile optimerer fodenes position, og memory skummet holder uden trykpunkter. Den termoformbare skal kan tilpasses i butikken for den perfekte pasform. Start foran, bliv foran.

KLAR TIL DIG.

Designet til at arbejde sammen med din krop ved hjælp af de nyeste materialer, tilpasser Piano sig hurtigt til dig. Få mere træningstid med vores kortere indkøringstid. Den mikroperforerede air tech-foring betyder også, at vores støvler tørrer hurtigere, så du er frisk til din næste træningssession.

Nu ved du, hvad Piano giver dig, find ud af hvordan.

LAVET I ITALIEN.

Håndlavet på vores fabrik nær Venedig, Italien, bliver hver støvle fremstillet af 144 hænder. Hver håndværker tilføjer deres kunnen til hvert par og skaber langsomt et unikt mesterværk. Du er den sidste brik, der bringer deres passion til live.

For dem der udfordrer grænser, der søger innovation og fremragende ydeevne uden kompromis, Piano er det ultimative valg. Træd ind i skøjternes fremtid med Piano – en støvle der kender ingen grænser.

Hos Smartsk8.dk kan du købe alt udstyr som Edea produktserer. Hvis det ikke er på siden, kan Jeg skaffe det hjem.

Brugere på min hjemmeside kan få lagt cookies på deres computer, der gør det muligt at hjælpe mig med at give en bedre service. Det kan eksempelvis hjælpe mig med at forbedre min hjemmeside eller ved at skræddersy budskaber/reklamer for bedre at modsvare brugernes interesse og præferencer.