Standard låsemøtrikker

25,00 kr. Inkl. moms

Varebeskrivelse:

Indeholder:

8 Stk. Standard låsemøtrikker

Tilgængelig på restordre

Tilgængelig på restordre

Standard låsemøtrikker er en vigtig del af rulleskøjter og anbefales at blive udskiftet efter omkring 6 ganges brug (løsnet/strammet). Hvis låsemøtrikkerne kan drejes med fingrene, er det et tegn på slid, og de bør skiftes. Dette skyldes, at når den indvendige NYLON-indsats bliver slidt, vil låsemøtrikkerne ikke længere kunne holde hjulet sikkert på plads.

Det er også vigtigt at bruge spacere sammen med de standardlåsemøtrikker. Spacere er normalt ikke inkluderet i de fleste hjulproducenters pakker i dag. Roll-Line er en af de få producenter, der stadig fremstiller spacere til hjul. Spacere er ekstraudstyr og kan købes i sæt af 8 hos forhandlere som Smartsk8.dk. Det skal dog bemærkes, at ikke alle spacere passer perfekt til alle hjul. Nogle gange kan de have grater eller være for små til at passe ordentligt mellem kuglelejerne. Trods dette har brugen af spacere altid været en god idé, da de bidrager til at forlænge levetiden af kuglelejerne.

For at opnå den optimale indstilling af hjulet med standard låsemøtrikker, skal spacere være parallelle og uden grater. Desuden bør de være en smule bredere end mellemrummet mellem kuglelejerne, typisk et par tusindedele millimeter. På denne måde kan låsemøtrikkerne låses ordentligt, forhindre løsning af hjulet.

Det vigtigt at udskifte Standard låsemøtrikker regelmæssigt og bruge passende spacere for at sikre optimal ydeevne og levetid på kuglelejerne.

Roll-Line

Roll-Line er en italiensk producent af rulleskøjter og skateudstyr. Grundlagt i 1999, har virksomheden vundet anerkendelse for sine innovative teknologier. Roll-Line-produkter er blevet foretrukket af mange verdensklasse skatere og har været brugt i OL. Virksomheden har et bredt udvalg af produkter, herunder rulleskøjter, hjul og kuglelejer. Deres avancerede design og kvalitet har gjort dem populære inden for kunstrulleskøjteløb, rulleskøjtehockey, rollerderby og rulleskøjteløb. Roll-Line fortsætter med at være et førende brand inden for rulleskøjteindustrien og leverer produkter af højeste standard til skatere over hele verden.

Hos Smartsk8.dk kan du købe alt udstyr som Roll-line produktserer. Hvis det ikke er på siden, kan Jeg skaffe det hjem.

Brugere på min hjemmeside kan få lagt cookies på deres computer, der gør det muligt at hjælpe mig med at give en bedre service. Det kan eksempelvis hjælpe mig med at forbedre min hjemmeside eller ved at skræddersy budskaber/reklamer for bedre at modsvare brugernes interesse og præferencer.