Tilbud

Lysanvel

Original price was: 135,00 kr..Current price is: 100,00 kr.. Inkl. moms

 

Varebeskrivelse:

Materiale:

  • 83% Polyamid
  • 17% Elastan
  • 70 denier

Tjek størrelsesguiden for at få den rigtige størrelse fra starten – Intermezzos størrelser er meget små! 

 

Vægt 0,200 kg
Intermezzo Størrelser

4 År, 6 År, 8 År, 10 År, 12 År, S, M, L, XL

Lysanvel Stirrup strømpebukser fra Intermezzo i mørk hudfarve og sort. De er i 70 denier, hvilket gør dem holdbare. Kvaliteten er blød og behagelig.


Intermezzo har producenter kvalitets tøj til ballet, dans og kunstskøjteløb i mere end 100 år. Det er et mærke af international prestige inden for både dans og kunstskøjteløb. Hos SMARTSK8.dk kan du opleve deres eksklusive kollektioner af tøj til kunstrulleskøjteløb til børn og voksne, såsom Strømpebukser LYSANVEL Intermezzo. Fra Intermezzo, har vi den bedste samlinger af strømper, dragter og træningstøj, der letter bevægelsesfriheden og fremhæver løberens silhuet. Intermezzos klassiske dansedragter er ideelle til at træne i, for de fremhæve alle former og bevægelser hos løberen, således at knæ, hofter og skuldre til enhver tid er synlige. Med træningstøj fra Intermezzo har du de bedste betingelser for at få den korrekte træning og vejledning.

Intermezzo fortæller –

Vores rejse startede for næsten 100 år siden i Terrassa, da Malltex begyndte at fremstille sokker og strømper. Intermezzo som mærke blev grundlagt i 1927. Efter knapt 50 år som strømpeproducent til kvinder, dans og ballet, gik vi ind i produktionen af tøj til dansen og balleten. Vores familieejede firma fik ryet fra vores strømper med over til tøjet. For os er kvalitet, rækkevidde, komfort og et frisk pust essensen af vores kollektioner. Vi beklæder dansere – fra begyndere til professionelle – der udfører discipliner som: Klassisk – og moderneballet, jazz, skøjteløb, gymnastik, ballroomdans og Flamenco.

I en verden af ballet- og dansetøj er Intermezzo, i dag et førende europæisk brand med tilstedeværelse i alle store dansebutikker verden over. kunstskøjteløb  SMARTSK8.dk

Brugere på min hjemmeside kan få lagt cookies på deres computer, der gør det muligt at hjælpe mig med at give en bedre service. Det kan eksempelvis hjælpe mig med at forbedre min hjemmeside eller ved at skræddersy budskaber/reklamer for bedre at modsvare brugernes interesse og præferencer.