Cube Skate Bag

375,00 kr. Inkl. moms

Varebeskrivelse:

  • Designet til ét par skøjter.
  • To indvendige net lommer.
  • To ende lommer.
  • To udvendige lynlåslommer.
  • Størrelse 36x22x28 CM.
Farve

Fuchsia, Sort 037

Introduktion til Cube Skate Bag, en revolutionerende design, der bringer nye dimensioner for maksimal opbevaring af dine skøjtebehov. Denne taske er smart fremstillet med en kombination af materialer for at sikre både styrke og ventilation til dit skøjteudstyr.

Sidepanelerne på Cube Skate Bag er lavet af præget stift polyester, der giver robusthed og bevarer taskens form, selv uden indhold. Resten af tasken er lavet af en blød polyester materiale, der er specielt ventileret for at holde dine ejendele friske og lugtfrie.

Bekvemmelighed er i fokus for taskens design. Den har to billetlommer i hver ende, hvoraf den ene lomme er udstyret med en bagagemærkat til nem identifikation. Derudover er der en ekstra lynlåslomme på forsiden, perfekt til opbevaring af små ting som nøgler eller telefon.

Den store åbne topklap på tasken sikrer problemfri adgang til dine ting, og den har dobbelt lynlås for ekstra sikkerhed. En anden lille lynlåslomme sidder øverst på klappen og giver dig plads til opbevaring af ting, du ofte har brug for.

Indvendigt i hovedrummet er der rigeligt plads til dine skøjter, så de passer perfekt og sikkert. For at holde tingene organiserede har tasken to sidelommer i net materiale til opbevaring af mindre tilbehør.

Tasken er designet med holdbarhed for øje. Dens bund er forstærket med fire robuste stifter, der holder den løftet og beskyttet mod gulvet under dine rejser.

Cube Skate Bag

At bære tasken er en leg med de to store justerbare håndtag, der giver komfort og lethed.

Som en charmerende finish tilføjer tasken lidt glimmer og en sød pom-pom, der løfter din stil.

Når den er pakket sammen, måler tasken 36x4x28cm, og når den er åbnet, udvider dens dimensioner sig til 36x22x28cm.

Cube Skate Bag fås i to attraktive farver: klassisk SORT for et elegant udseende og livlig FUXIA til dem, der elsker en farveeksplosion.

Omfavn fremtidens skøjtetasker med den innovative Cube Skate Bag, hvor stil, funktionalitet og bekvemmelighed smelter sammen.

Hos Smartsk8.dk kan du købe alt udstyr som Edea produktserer. Hvis det ikke er på siden, kan Jeg skaffe det hjem.

Brugere på min hjemmeside kan få lagt cookies på deres computer, der gør det muligt at hjælpe mig med at give en bedre service. Det kan eksempelvis hjælpe mig med at forbedre min hjemmeside eller ved at skræddersy budskaber/reklamer for bedre at modsvare brugernes interesse og præferencer.